46-годишен собственик на автокъща е бил застрелян в луксозния си автомобил на

...
46-годишен собственик на автокъща е бил застрелян в луксозния си автомобил на
Коментари Харесай

Мъж е застрелян показно пред очите на дете в София

46-годишен притежател на автокъща е бил застрелян в първокласния си автомобил на Околовръстното шосе в София в региона на кръстовището със  " Симеоновско шосе ", удостовери Министерство на вътрешните работи. Тялото на мъжа е намерено в джип  " Мерцедес " след подаден малко след 20.00 ч. сигнал.

Убийството е осъществено пред очите на 11-годишно дете, което се е возело на предната седалка до убития. Софийският градски прокурор Илиана Кирилова, която беше на мястото на престъплението, съобщи, че детето не е потърпевшо. То е на приятелката му, с която живее на фамилни начала и е прибрано от фамилията. Прокурор Кирилова съобщи, че на мястото е пристигнал правосъден доктор и че до момента са открити две гилзи. Тя удостовери, че жертвата е Николай Дракополов, притежател на автокъща " Авто Тони ".

Всичко е в начална фаза на изясняване, вършат се огледи, споделиха и от вътрешното министерство. Все още не е ясно с какво оръжие е стреляно.

Разпитват се очевидци на колите, които са били зад автомобила на убития, оповестиха от прокуратурата и от Министерство на вътрешните работи на въпрос дали убийството е поръчково и премислено. Сигналът за убийството е подаден тъкмо от човек, който е бил с кола, движеща се зад автомобила на убития. Той е съобщил, че се е случил случай и че е чул изстрели.

По непотвърдена информация мъжът е убит от пешеходец, до момента в който първокласният джип е бил спрял на светофар на булеварда. Стрелецът е бил маскиран и е липсващ в незнайна посока. Появи се и версията, че той е бил под прикритието на клошар, каквито имало в региона.

Жертвата е бил прочут на полицията предприемач. Шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев разгласи, че жертвата имала " криминалистични регистрации и други неща ", само че не можело да бъде съответен, с цел да не попречи на следствието. 

Според Нова тв убитият е имал спор и е трябвало да бъде с защита от другата седмица.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР